Újabb négy iskola tanárait vontuk be programunkba

2020.09.25.

Szeptemberi képzésünkön 10 tanár vett részt a Dunakeszi Fazekas Mihály Német Nyelvoktató Nemzetiségi Általános Iskolából, valamint a budapesti Babits Mihály Gimnáziumból, a Rogers Iskolából és a Karinthy Frigyes Angol-Magyar Két Tanítási Nyelvű Általános Iskolából.

A jelenléti képzés első napján az e-learning anyagok gyakorlatokra épülő feldolgozása zajlott. A kilenc fejezetre osztott tananyagból a résztvevők leginkább a tényellenőrzés napi gyakorlatát feldolgozó és az álhírjelenség lélektani hátterét bemutató anyagokat szerették.

A második nap a módszertani gyakorlatról szólt, valamint a tanítási gyakorlathoz elkészített nyolc tanóra egyes elemeivel, feladataival ismerkedhettek a tanárok.

Ennek a tanfolyamnak a résztvevői is megkapták nyáron elkészített projektfüzetünket, amely terveink szerint a tanároknak megkönnyíti mind az órákra való felkészülést, mind a tanítási gyakorlatot.

Részlet a munkafüzetből

Emellett készülnek online kiegészítő anyagok is, hogyha esetleg – a koronavírus-helyzet miatt – egy-egy osztály kiesne esetleg az iskolai életből, akkor is folytatni lehessen a munkát.